Mexen Vega téglalap alakú kád 180 x 80 cm, Fehér - 55011808000

Mexen Vega téglalap alakú kád 180 x 80 cm, Fehér - 55011808000
Mexen Vega téglalap alakú kád 180 x 80 cm, Fehér - 55011808000
Product features
Akril+
Akril+
PerfectClean
PerfectClean
UV védelem
UV védelem
Brand: Mexen
Serial: Vega
Ean: 5903163384268
Index: 55011808000
Szín: Fehér
Rövidebb oldal: 80 cm
Hosszabb oldal: 180 cm
Magasság: 51 cm
Leírás

Mexen Vega téglalap alakú kád 180 x 80 cm, Fehér - 55011808000

Termék adatok:

Méret: 180 x 80 cm

Anyag: Egészségügyi akril

Szín: Fehér

Típus: Téglalap, univerzális

Űrtartalom: 175 l

A készletben szabályozható lábak

Karc és UV sugárzás álló

Innovative solutions used in this product
Akril+

Az akril használata a fürdőszobában nagyon praktikus megoldás. Az akril fenntartja a víz hőmérsékletét, megakadályozva azt, hogy gyorsan lehűljön. Akusztikus tulajdonságokkal is rendelkezik, amelynek köszönhetően csökkenti a zajt a fürdőszobában.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

UV védelem

A terméket a hőmérsékleti változásokkal és az UV sugárzással szembeni nagy ellenállás jellemzi. A szín nem elszíneződik, és a napfény hatása alatt nem halványul, amelynek köszönhetően hosszú ideig élvezi a megjelenését, függetlenül a feltételektől.

Szőnyeg ellenállás

A termék felülete ellenáll a szőnyegnek, és sok éves használatra megtartja egyedi ragyogását, feltéve, hogy a megfelelő ellátás. A rendszeres tisztítás esztétikai megjelenést és tartósságot biztosít a termék számára.

Épület

A fürdőkád épülete lehetővé teszi, hogy megfeleljen a belső stílusnak és a saját preferenciáinak. Épületekhez használhatunk egy könnyű akrilházat, vagy sok rendelkezésre álló lehetőséget használhatunk, például csempe vagy mozaik kivitel.

Automatikus szifon

Az automatikus kád a készletben található. Van egy gombja, amellyel a kéz ásása nélkül kinyithatjuk vagy bezárhatjuk a lefolyószelepet. Higiénikus és biztonságos megoldás, teljes ellenőrzést biztosítva.

Állítható lábak

A kád állítható lábakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy egyenetlen felületen is kiegyenlítse. Gyakorlati megoldás, amely biztosítja a nagyobb stabilitást és biztonságot a használat és a telepítés megkönnyítése során.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

5 éves garancia

A terméket ötéves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Worthbuying fül
Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
5,0
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek