Mexen Lena függő bidé, Fehér/Arany - 35224806

Mexen Lena függő bidé, Fehér/Arany - 35224806
Mexen Lena függő bidé, Fehér/Arany - 35224806
Product features
Ceramics+
Ceramics+
Rejtett összeszerelés
Rejtett összeszerelés
Akkumulátor lyuk (bidé)
Akkumulátor lyuk (bidé)
Brand: Mexen
Serial: Lena
Ean: 5907709154636
Index: 35224806
Forma: Ovális
Hossz: 48 cm
Szín: Fehér/arany
Montáz: Lógó
Leírás

Mexen Lena függő bidé, Fehér/Arany - 35224806

Termék adatok:

Méret: 48x37x32,5 cm

Szerelés: Függő

Rögzítési távolság: 18 cm

Színe: Fehér/Arany

Anyag: Egészségügyi kerámiák

Innovative solutions used in this product
Ceramics+

A terméket a legmagasabb színvonalú kerámiából készítették. Ezt a rozsda, a vegyi anyagok és a nagy higiéniai tulajdonságok elleni ellenállás jellemzi. Nem csak tartós, hanem könnyen tisztítható is.

Rejtett összeszerelés

Egy modern rendszer, amelyben az összes rögzítőelemet elrejtették. Ez nem csak esztétikai, hanem nagyon praktikus megoldás is. Ez megkönnyíti a fürdőszoba tiszta tartását, és biztosítja a fürdőszoba szép megjelenését.

Akkumulátor lyuk (bidé)

A bidének van egy dedikált lyuka, amelybe beépíthetjük a megfelelő akkumulátort. Ez értékes helyet takarít meg a fürdőszobában, és hangsúlyozza annak esztétikáját. A megoldás lehetővé teszi, hogy könnyen tisztán maradjon a bidé körül.

Túlcsordulás

A túlcsorduló lyukat "biztonsági lyuknak" hívják. Az ő miatt a felesleges víz elmenekül, amelynek köszönhetően a víz nem kerül ki a termék széléből, amikor az alsó csatornát bezárják. Ez egy nagyon biztonságos és praktikus megoldás.

Fényes

A fényes kerámia elegáns és időtlen. Különleges ragyogást ad a fürdőszobához, hangsúlyozza az esztétikáját, és több eleganciát vezet be a belső terekhez. A ragyogás tükrözi a fényt, amelynek köszönhetően benyomást kelt a megnagyobbodásról és a fényerőről.

Telepítés rejtett kerettel

A rejtett keret használata a kerámia telepítéséhez lehetőséget ad arra, hogy felfüggesztse. Ilyen módon nemcsak a fürdőszoba modern megjelenését kaphatjuk, hanem a hely kibővítését és a tiszta megtartást is.

UV védelem

A terméket a hőmérsékleti változásokkal és az UV sugárzással szembeni nagy ellenállás jellemzi. A szín nem elszíneződik, és a napfény hatása alatt nem halványul, amelynek köszönhetően hosszú ideig élvezi a megjelenését, függetlenül a feltételektől.

Szőnyeg ellenállás

A termék felülete ellenáll a szőnyegnek, és sok éves használatra megtartja egyedi ragyogását, feltéve, hogy a megfelelő ellátás. A rendszeres tisztítás esztétikai megjelenést és tartósságot biztosít a termék számára.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

2 éves garancia

A terméket 2 éves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Worthbuying fül
Hozzászólások
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek