Mexen Lima harmonika-ajtós zuhanykabin 115 x 90 cm, Átlátszó, Króm - 856-115-090-01-00

Mexen Lima harmonika-ajtós zuhanykabin 115 x 90 cm, Átlátszó, Króm - 856-115-090-01-00
Mexen Lima harmonika-ajtós zuhanykabin 115 x 90 cm, Átlátszó, Króm - 856-115-090-01-00
Product features
6 mm edzett üveg
6 mm edzett üveg
EasyClean bevonat
EasyClean bevonat
Egyszemélyes rendszer
Egyszemélyes rendszer
Brand: Mexen
Serial: Lima
Ean: 5907709104198
Index: 856-115-090-01-00
Típus: Téglalap
Profil színe: Króm
Hosszabb oldal: 115 cm
Rövidebb oldal: 90 cm
Leírás

Mexen Lima harmonika-ajtós zuhanykabin 115 x 90 cm, Átlátszó, Króm - 856-115-090-01-00

Termék adatok:

Méret: 115x90 cm (ajtó 115 cm, fal 90 cm)

Magasság: 190 cm

Szerelés: Univerzális

Kimenet: Harmonika-ajtós

Üveg színe: Áttetsző

Felület: Króm

Üveg típusa: Edzett

Üveg vastagsága: 6 mm

Profil: Alumínium

Tisztítást megkönnyítő bevonat: Igen

A fal egyenetlenségének kiegyenlítése: Igen

Szabályozható szélesség: Igen

Zuhanytálcára vagy csempére szerelhető: Igen

Fém foganytú

Vízelvezető tömítések készlete

Szigetelő alumínium küszöb

Innovative solutions used in this product
6 mm edzett üveg

A biztonságos edzett üveg, 6 mm vastagságú, speciális termikus kezelésnek vetik alá, nagyobb ellenállást szerezve a zúzódásokkal és a sérülésekkel. Használat közben további kényelmet és biztonságot biztosít.

EasyClean bevonat

Az innovatív EasyClean bevonat hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik - a vízcseppek áramlik az üveg sima felületén, és nem hagynak kő lerakódást, ami jelentősen megkönnyíti a tisztítást és növeli a korrózió elleni védelmet.

Egyszemélyes rendszer

Az univerzális szerelőrendszer használatának köszönhetően a zuhany ajtók jobbra vagy balra szerelhetők, az Ön igényeitől függően. Ennek köszönhetően könnyen megtervezheti a fürdőszoba helyére szabott zuhanyt.

Összecsukható ajtó

Az ajtó hajtogatásának képessége, mind kívül, mind belül, lehetővé teszi, hogy több helyet kapjon, ha nem használja a zuhanyt. Ez egy ideális megoldás kisebb fürdőszobákhoz, maximálisan a rendelkezésre álló felületet használva.

Falprofil beállítással

A zuhanykabin falprofildal történő telepítése egy gyakorlati megoldás, amely lehetővé teszi a kabin beállítását a szoba méreteihez. Ez lehetővé teszi a beállítást 15 mm tartományban, és csökkenti a fal görbéit és egyenlőtlenségeit.

Víztömítés

A tartós PVC -ből készült tömítések tökéletesen alkalmazkodnak a kabin üvegéhez, és a mágneses berendezéseknek köszönhetően támogatják az ajtó pontos bezárását. Ilyen módon megvédik a fürdőszobát a fürdés során a lehetséges árvíz ellen.

Tömítő küszöb

A tömítési küszöb hatékony védelmet nyújt a zuhanyon kívüli vízkiáramlás ellen, védve a fürdőszobát az árvíztől. Az alumíniumnak köszönhetően a tömítési küszöb a korrózióálló és mechanikai károsodás.

Telepítés egy zuhany tálcára vagy padlóra

Az Ön igényeitől függően a terméket mind a zuhany tálcára, mind a padlóra lehet felszerelni. Az univerzális rögzítési módszer lehetővé teszi a termék hozzáigazítását a különféle fürdőszobákhoz és a hely konfigurálását.

Fémfogantyú

A praktikus és kényelmes fogantyú tartós és ellenálló fémből készült. A divatos forma és a profilok színéhez igazított bevonat modern és stílusos megjelenést ad, hangsúlyozva minden fürdőszoba esztétikáját.

Ellenállás a szőnyeggel és a korrózióval szemben

A termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a szőnyegnek és a korróziónak, amelynek köszönhetően hosszú ideig megőrzi vonzó megjelenését és funkcionalitását, függetlenül a szobában lévő páratartalomtól.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

2 éves garancia

A terméket 2 éves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Worthbuying fül
Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
5,0
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek