Mexen Roxy szabadonálló kád 180 x 85 cm, Fehér - 51201808500

Mexen Roxy szabadonálló kád 180 x 85 cm, Fehér - 51201808500
Mexen Roxy szabadonálló kád 180 x 85 cm, Fehér - 51201808500
Product features
Akril+
Akril+
UV védelem
UV védelem
Szőnyeg ellenállás
Szőnyeg ellenállás
Brand: Mexen
Serial: Roxy
Ean: 5907709115484
Index: 51201808500
Forma: Ovális
Rövidebb oldal: 85 cm
Hosszabb oldal: 180 cm
Magasság: 58 cm
Select variant
Leírás

Mexen Roxy szabadonálló kád 180 x 85 cm, Fehér - 51201808500

Termék adatok:

Méret: 180x85x58 cm

Típus: Szabadonálló

Szín: Fehér

Űrtartalom: 230l

Átmeneti nyílás: Igen

Csaptelep nyílás: Nem

Anyag: Akril

A készletben: Szifon és click clack lefolyószelep

Innovative solutions used in this product
Akril+

Az akril használata a fürdőszobában nagyon praktikus megoldás. Az akril fenntartja a víz hőmérsékletét, megakadályozva azt, hogy gyorsan lehűljön. Akusztikus tulajdonságokkal is rendelkezik, amelynek köszönhetően csökkenti a zajt a fürdőszobában.

UV védelem

A terméket a hőmérsékleti változásokkal és az UV sugárzással szembeni nagy ellenállás jellemzi. A szín nem elszíneződik, és a napfény hatása alatt nem halványul, amelynek köszönhetően hosszú ideig élvezi a megjelenését, függetlenül a feltételektől.

Szőnyeg ellenállás

A termék felülete ellenáll a szőnyegnek, és sok éves használatra megtartja egyedi ragyogását, feltéve, hogy a megfelelő ellátás. A rendszeres tisztítás esztétikai megjelenést és tartósságot biztosít a termék számára.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

Túlcsordulás

A túlcsorduló lyukat "biztonsági lyuknak" hívják. A felesleges vízen keresztül menekül, és megvédi a fürdőszobát az árvíztől. Ez egy biztonságos és praktikus megoldás, amely lehetővé teszi a fürdő élvezését anélkül, hogy félne a víz szintjének növelésétől.

Kattintson a CLACK gombra

A készlet tartalmaz egy kattintási kattintás szifonját, lehetővé téve a kádban a lefolyószelep gyors kinyitását és bezárását. Felejtsd el, hogy fürdés előtt keressenek egy parafaat! Csak egy kattintson a víz leállítására vagy leürítésére.

Állítható lábak (ingyenesen gyártott fürdőkád)

A fürdőkád állítható lábakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a kád kiegyenlítését akár egyenetlen felületen is. Gyakorlati megoldás, amely biztosítja a nagyobb stabilitást és biztonságot a használat és a telepítés megkönnyítése során.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

5 éves garancia

A terméket ötéves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Worthbuying fül
Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
4,8
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek