Mexen Vito 1-medencés gránit mosogató 520 x 490 mm, Fekete - 6503521000-77

Mexen Vito 1-medencés gránit mosogató 520 x 490 mm, Fekete - 6503521000-77
Mexen Vito 1-medencés gránit mosogató 520 x 490 mm, Fekete - 6503521000-77
Product features
Gránit
Gránit
PerfectClean
PerfectClean
Lyuk
Lyuk
Brand: Mexen
Serial: Vito
Ean: 5907709193901
Index: 6503521000-77
Szín: Fekete
Hosszabb oldal: 520 mm
Rövidebb oldal: 490 mm
Típus: Beépített
Select variant
Leírás

Mexen Vito 1-medencés gránit mosogató 520 x 490 mm, Fekete - 6503521000-77

Termék adatok:

Méret: 520x490x210 mm

Kamra mélysége: 200 mm

Kamra mérete: 410x360 mm

Lefolyó átmérője: ø90 mm

Típus: 1-kamarás

Típus: Munkalapba helyezett

Szín: Fekete

Anyag: Gránit

Átmeneti nyílás: Igen

Csaptelep nyílás: Igen

Automatikus szifon a készletben

A karcolásokkal és elszíneződésekkel szembeni magas ellenállóképesség

Hőütés álló

A felület megkönnyíti a tisztítást

Egy további mart lyuk, az önálló kiütéshez ø35 ø35

Innovative solutions used in this product
Gránit

A mosogató kiváló minőségű gránitból készül. Ez egy elegáns és mindenekelőtt minden konyhához praktikus kiegészítés, stílusától függetlenül. A kiváló minőségű és a gránit tartósság biztosítja a sok éves használatát.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

Lyuk

A mosogató egy ábrán látható lyuk van, amelynek átmérője 35 mm az önmagában. Felhasználható többek között Olyan folyékony adagoló rögzítéséhez, amely kiküszöböli a műanyag palackok jelenlétét a konyhában, és elegáns kivitelben adja meg.

Karcálló

A mosogató felülete nagyon jól megkeményedett, megkülönbözteti a mechanikai károsodásokkal és karcolásokkal szembeni kivételes ellenállással. A tartós kivitelezési anyag lehetővé teszi, hogy sok éves használatra élvezze a mosogató jó megjelenését.

Daming ellenállás

A mosogató kút által védett felülete gátolja a szennyeződés behatolását a belső szerkezetébe. Ennek köszönhetően a mosogató tiszta tartása még könnyebb, és felülete hosszabb ideig megőrzi esztétikáját.

Magas hőmérsékleti ellenállás

A mosogatót a magas hőmérsékleten való rendkívüli ellenállás és annak erőszakos változásai jellemzik, amelyeknek még a forró víz hosszú távú hatása sem deformálódik. Aggasztás nélkül be tudunk helyezni egy forró edényt.

Állandó szín

A mosogató felülete ellenáll a foltoknak és a elszíneződésnek, amelynek köszönhetően könnyű megtisztítani és hosszú ideig megtartja színét. Esztétikai és gyakorlatilag kiegészítve minden konyhát.

Automatikus szifon

A készlet tartalmaz egy automatikus szifonot - van egy gombja, amellyel kényelmesen kinyithatjuk vagy bezárhatjuk a lefolyószelepet, anélkül, hogy a kezét kiszivárogtatnánk. Higiénikus és biztonságos megoldás, teljes ellenőrzést biztosítva.

Túlcsordulás

A túlcsorduló lyukat "biztonsági lyuknak" hívják. A felesleges vízen keresztül menekülnek át, amelynek köszönhetően a víz nem kerül ki a mosogató széléből, amikor az alsó csatornát bezárják. Ez egy nagyon biztonságos és praktikus megoldás.

10 éves garancia

A terméket 10 éves garancia fedezi. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Worthbuying fül
Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
5,0
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek