Mexen Stone+ négyzet kompozit zuhanytálca 90 x 90 cm, Fekete - 44709090

Mexen Stone+ négyzet kompozit zuhanytálca 90 x 90 cm, Fekete - 44709090
Mexen Stone+ négyzet kompozit zuhanytálca 90 x 90 cm, Fekete - 44709090
Product features
Ásványi kompozit
Ásványi kompozit
Ultralemez
Ultralemez
Kőszerkezet
Kőszerkezet
Brand: Mexen
Serial: Stone+
Ean: 5907709151055
Index: 44709090
Hosszabb oldal: 90 cm
Szín: Fekete
Mélység: 12 mm
Rövidebb oldal: 90 cm
Leírás

Mexen Stone+ négyzet kompozit zuhanytálca 90 x 90 cm, Fekete - 44709090

Termék adatok:

Méret: 90x90x2,5 cm

Szín: Fekete

Típus: Négyzet, ultravékony

Szerelés: Padlóba vagy padlóra

Anyag: Ásványi kompozit

A kő felülete

Tartós termék, amely nem fog deformálódni

Maximális stabilitás a jó ütésálló képességnek köszönhetően

A készletben felülről tisztított szifon

Lefolyó átmérője: 90 mm

Rács kivitelezése: Inox

Innovative solutions used in this product
Ásványi kompozit

A kompozit természetes ásványi anyagokat és gyanta. Kombinációjuk olyan anyagot hoz létre, amelyet kivételes tartósság és a karcolásokkal és a hatásokkal szembeni ellenállás jellemez. A kompozit gyakorlati és tartós megoldás a fürdőszobához.

Ultralemez

A zuhany tálcának alacsony küszöbértéke van, ami megkönnyíti a belépést és a zuhany elhagyását. Egyedülálló és időtlen kivitelben adja a szobát, így a fürdőszobát kényelmes és esztétikai helyévé teszi a napi relaxációhoz.

Kőszerkezet

A zuhany tálca felülete egy kőhez hasonlít a szerkezetével. Ez a természetes megjelenés egyedülálló kombinációja a modern belső elrendezéssel. Hozzáteszi a karaktert, hangsúlyozza a fürdőszoba dekorációjának esztétikáját és eleganciáját, és a formájával lenyűgöz.

Telepítés a padlóba vagy a padlón

A zuhany tálca kis magassága lehetővé teszi a hagyományos rögzítést a padlón, vagy a padlóba engedni, egyedülálló, egységes felületet hozva létre. A rugalmasság rögzítése lehetővé teszi, hogy a zuhany tálcát különféle belső elrendezésekkel illessze.

Kontúros evező medence

A zuhany tálcát úgy tervezték, hogy a víz szabadon folyhasson a csatornába. Gyors és hatékony vízelvezetést biztosít az evező medence felületéről, megakadályozva a pocsolya kialakulását és a fürdőszobát elárasztva.

Siphon felülről megtisztítva

Egy olyan rendszer, amely megkönnyíti a szifon tisztítását. Távolítsa el a felső mozgatható elemet, távolítsa el a szennyeződéseket, majd öblítse le víz alatt. Egy egyszerű módja annak, hogy a zuhanytálcát hosszú ideig jó állapotban tartsák.

Nonlip

A zuhany tálcáknak nem csúszási felülete van, amely hatékonyan csökkenti a csúszás kockázatát a fürdés során, megvédve az eséseket és a sérüléseket. A kényelmet, a biztonságot és a stabilitást is biztosítja még egy nedves felületen is.

A zuhanytálca vágásának lehetősége

A zuhany tálcát szükség esetén levágható, hogy méretét és alakját egy adott helyiségbe állítsa. Ilyen módon létrehoz egy egyedi fürdőhelyet, amely ideálisan megfelel az egyéni igényeknek és a fürdőszoba elrendezésének.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

5 éves garancia

A terméket ötéves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Worthbuying fül
Hozzászólások
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek