Mexen Sofia perem nélküli wc csésze leeresztő automatikás ülőkével, Duroplaszt, Fehér - 30540100

Mexen Sofia perem nélküli wc csésze leeresztő automatikás ülőkével, Duroplaszt, Fehér - 30540100
Mexen Sofia perem nélküli wc csésze leeresztő automatikás ülőkével, Duroplaszt, Fehér - 30540100
Product features
Ceramics+
Ceramics+
Szemtelen
Szemtelen
Duroplaszt
Duroplaszt
Brand: Mexen
Serial: Sofia
Ean: 5903163380253
Index: 30540100
Hossz: 48 cm
Szélesség: 36 cm
Montáz: Lógó
Magasság: 35,5 cm
Select variant
Leírás

Mexen Sofia perem nélküli wc csésze leeresztő automatikás ülőkével, Duroplaszt, Fehér - 30540100

Termék adatok:

Méret: 48x36x36,5 cm

Szerelés: függő

Lefolyó rendszer: Rimless (perem nélküli)

Szín: Fehér

Anyag: Egészségügyi kerámiák

Deszka típusa: Lassan záródó

Szín: Fehér

Anyag: Duroplaszt

SLIM változat: Igen

Könnyen leválasztható: Igen

Fém zsanérok: Igen

Innovative solutions used in this product
Ceramics+

A terméket a legmagasabb színvonalú kerámiából készítették. Ezt a rozsda, a vegyi anyagok és a nagy higiéniai tulajdonságok elleni ellenállás jellemzi. Nem csak tartós, hanem könnyen tisztítható is.

Szemtelen

A Limen technológia lehetővé teszi a víz pontos eloszlását a WC -tál belsejében, ami hozzájárul a hatékony öblítéshez. A Rimless rendszer lehetővé teszi a WC tisztaságának megőrzését, kiküszöböli a baktériumok növekedését.

Duroplaszt

A duroplaszt táblákat a nagy szilárdság, a károsodás és a napi kopás ellenállás jellemzi. A duroplaszt használata lehetővé teszi a termék esztétikájának hosszú ideig történő szabad felhasználását és fenntartását.

Lassú -beillesztési tábla

Egy lassú billenő táblát felszereltek egy speciális rendszerrel, amely gátolja annak gyors és hirtelen esését. A rendszer hatékonyan kiküszöböli a becsapódás problémáját és minimalizálja a zajt, biztosítva a WC sima és csendes bezárását.

Könnyű leválasztás

Az egyszerű beszállási rendszer megkönnyíti a tökéletes tisztaság és a nagy higiénia fenntartását a WC -ben. Ennek köszönhetően a szokásos deszkás mosás és a nehéz elérhető helyek sokkal könnyebbé és kényelmesebbé válik.

Vékony

Vékony tábla, rendkívül ergonómiai alakú és rendkívül vékony megjelenéssel. A kialakítás tökéletesen alkalmazkodik a fürdőszoba modern belsejéhez, így a könnyedség benyomását adja. Kiváló választás a minimalista elrendezésekhez.

Fém zsanérok

A készlet tartalmaz szilárd fém zsanérokat, amelyek garantálják a deszka stabil rögzítését a WC -tálba. Ez egy gyakorlati megoldás, amely lehetővé teszi a tábla egyszerű beállítását a WC alakjához és méretéhez, biztosítva a használat kényelmét.

Telepítés rejtett kerettel

A rejtett keret használata a kerámia telepítéséhez lehetőséget ad arra, hogy felfüggesztse. Ilyen módon nemcsak a fürdőszoba modern megjelenését kaphatjuk, hanem a hely kibővítését és a tiszta megtartást is.

Rejtett összeszerelés

Egy modern rendszer, amelyben az összes rögzítőelemet elrejtették. Ez nem csak esztétikai, hanem nagyon praktikus megoldás is. Ez megkönnyíti a fürdőszoba tiszta tartását, és biztosítja a fürdőszoba szép megjelenését.

Fényes

A fényes kerámia elegáns és időtlen. Különleges ragyogást ad a fürdőszobához, hangsúlyozza az esztétikáját, és több eleganciát vezet be a belső terekhez. A ragyogás tükrözi a fényt, amelynek köszönhetően benyomást kelt a megnagyobbodásról és a fényerőről.

UV védelem

A terméket a hőmérsékleti változásokkal és az UV sugárzással szembeni nagy ellenállás jellemzi. A szín nem elszíneződik, és a napfény hatása alatt nem halványul, amelynek köszönhetően hosszú ideig élvezi a megjelenését, függetlenül a feltételektől.

Szőnyeg ellenállás

A termék felülete ellenáll a szőnyegnek, és sok éves használatra megtartja egyedi ragyogását, feltéve, hogy a megfelelő ellátás. A rendszeres tisztítás esztétikai megjelenést és tartósságot biztosít a termék számára.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

2 éves garancia

A terméket 2 éves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Worthbuying fül
Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
5,0
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek