Mexen Flat négyzet alakú slim zuhanytálca 100 x 100 cm, Fekete, szifon Fekete - 40701010B

Mexen Flat négyzet alakú slim zuhanytálca  100 x 100 cm, Fekete, szifon Fekete - 40701010B
Mexen Flat négyzet alakú slim zuhanytálca  100 x 100 cm, Fekete, szifon Fekete - 40701010B
Product features
Akril+
Akril+
Ultralemez
Ultralemez
Megerősített alsó
Megerősített alsó
Brand: Mexen
Serial: Flat
Ean: 5907709151932
Index: 40701010B
Hosszabb oldal: 100 cm
Szín: Fekete
Mélység: 12 mm
Rövidebb oldal: 100 cm
Select variant
Leírás

Mexen Flat négyzet alakú slim zuhanytálca 100 x 100 cm, Fekete, szifon Fekete - 40701010B

Termék adatok:

Méret: 100x100x5 cm

Szín: Fekete

Típus: Négyzet, Slim

Anyag: Egészségügyi akril

Megerősített alsórész

A készletben felülről tisztított szifon

Lefolyó átmérője: 90 mm

Lefolyószelep felülete: Fekete

Innovative solutions used in this product
Akril+

Az akril használata a fürdőszobában nagyon praktikus megoldás. Az akril fenntartja a víz hőmérsékletét, megakadályozva azt, hogy gyorsan lehűljön. Akusztikus tulajdonságokkal is rendelkezik, amelynek köszönhetően csökkenti a zajt a fürdőszobában.

Ultralemez

A zuhany tálcának alacsony küszöbértéke van, ami megkönnyíti a belépést és a zuhany elhagyását. Egyedülálló és időtlen kivitelben adja a szobát, így a fürdőszobát kényelmes és esztétikai helyévé teszi a napi relaxációhoz.

Megerősített alsó

A zuhany tálca alját emellett megerősítették az üvegszál és a HDF segítségével, ami nemcsak tartós, hanem a fürdés közbeni biztonságot is garantálja. A megerősített alsó rész sok éves használatát biztosítja a zuhany tálcának.

Kontúros evező medence

A zuhany tálcát úgy tervezték, hogy a víz szabadon folyhasson a csatornába. Gyors és hatékony vízelvezetést biztosít az evező medence felületéről, megakadályozva a pocsolya kialakulását és a fürdőszobát elárasztva.

Siphon felülről megtisztítva

Egy olyan rendszer, amely megkönnyíti a szifon tisztítását. Távolítsa el a felső mozgatható elemet, távolítsa el a szennyeződéseket, majd öblítse le víz alatt. Egy egyszerű módja annak, hogy a zuhanytálcát hosszú ideig jó állapotban tartsák.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

2 éves garancia

A terméket 2 éves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Hozzászólások
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek