Mexen beépíthető Felix Slim WC váz WC csészével Elis, Fehér - 6103391XX00

Mexen beépíthető Felix Slim WC váz WC csészével Elis, Fehér - 6103391XX00
Mexen beépíthető Felix Slim WC váz WC csészével Elis, Fehér - 6103391XX00
Product features
Ceramics+
Ceramics+
Szemtelen
Szemtelen
Telepítés rejtett kerettel
Telepítés rejtett kerettel
Brand: Mexen
Serial: Elis
Ean: 5907709163348
Index: 6103391XX00
Leírás

Mexen beépíthető Felix Slim WC váz WC csészével Elis, Fehér - 6103391XX00

Műszaki adatok:

Váz magassága: 111,2 cm

Váz szélessége: 50 cm

Váz vastagsága: 9,5 cm

Tömör falba vagy gipszkarton falba szerelhető

A 18 cm vagy 23 cm lyuktávolságú függő tálakhoz

0-22 cm padlóréteg vastagságú alapra szerelhető

Galvanizált lábak, 0-22 cm között szabályozhatóak

Galvanizált támaszok, 135-190 cm között szabályozhatóak

Kondenzátum elleni szigetelésű tartály

Az öblítővíz mennyisége az alábbiakra állítható: 6/4 L, 4,5/3 L

A kagyló anyaga: Egészségügyi kerámiák

Méret: 52x34,5x35,5 cm

Szín: Fehér

Szerelés: függő

Lefolyó rendszer: Rimless (perem nélküli)

A készletben szigetelő szőnyeg

Innovative solutions used in this product
Ceramics+

A terméket a legmagasabb színvonalú kerámiából készítették. Ezt a rozsda, a vegyi anyagok és a nagy higiéniai tulajdonságok elleni ellenállás jellemzi. Nem csak tartós, hanem könnyen tisztítható is.

Szemtelen

A Limen technológia lehetővé teszi a víz pontos eloszlását a WC -tál belsejében, ami hozzájárul a hatékony öblítéshez. A Rimless rendszer lehetővé teszi a WC tisztaságának megőrzését, kiküszöböli a baktériumok növekedését.

Telepítés rejtett kerettel

A rejtett keret használata a kerámia telepítéséhez lehetőséget ad arra, hogy felfüggesztse. Ilyen módon nemcsak a fürdőszoba modern megjelenését kaphatjuk, hanem a hely kibővítését és a tiszta megtartást is.

Vékony

Egy rejtett keret csökkentett mélységgel, amely lehetővé teszi, hogy még nagyon kicsi szobákba is telepítse. A vékony kialakítás tökéletesen alkalmazkodik a fürdőszoba modern belsejéhez, fenntartva a magas esztétikát és a könnyedség benyomását adva.

Gazdasági öblítés

A keretnek van egy olyan mechanizmusa, amely lehetővé teszi az öblített víz mennyiségének beállítását az igényektől függően: 6/4 L, 4,5/3 L. Ez nemcsak gazdaságos, hanem környezetbarát megoldás is, segítve a vízfogyasztás csökkentését. -

Állítható zárójel

Az a képesség, hogy a távolságot a faltól zárójelekkel állítsa be, lehetővé teszi, hogy pontosan illeszkedjen a kerethez a fürdőszoba meghatározott méreteihez. Ez a funkció különösen hasznos kicsi vagy korlátozott terek esetén.

Állítható lábak (tálakhoz)

Az a képesség, hogy a keret magasságát 0–22 cm tartományban állítsa be, lehetővé teszi a fürdőszoba különféle műszaki feltételeinek jobb illeszkedését. A rugalmas beállítási tartomány biztosítja az összeszerelés kényelmét és a keret optimális magasságának megszerzését.

Dob térd beállítása

A terméknek állítható lefolyó térdje van, lehetővé téve a szerelési mélység csökkentését. Ez a funkció lehetővé teszi a termék egyszerű beállítását a fürdőszobában rendelkezésre álló különféle lefolyási lyukakhoz, biztosítva a pontos összeszerelést.

Nyelvellenes szigetelés

A tartályt speciális anti -elem szigeteléssel rögzítették. Hatékonyan csökkenti a zajt a kitöltése során, és védi a korróziót. A szigetelés lehetővé teszi a hatékonyság és a kényelem, valamint a tartály hosszú tartósságának élvezetét.

Nagy terhelési szilárdság

A rejtett keret acélprofilokból készül, és függőleges zárójelekkel is megerősítve. Ennek köszönhetően a nagy szilárdsággal jellemzi a nagy terheléseket, garantálva a használat biztonságát évekig.

Gomb elölről

A gomb a keret elején található, megkönnyítve a hozzáférést és az öblítő funkció kényelmes használatát. Ez egy gyakorlati megoldás, különösen a fürdőszobákban, ahol a keret elejéhez való hozzáférés kényelmesebb.

Rejtett összeszerelés

Egy modern rendszer, amelyben az összes rögzítőelemet elrejtették. Ez nem csak esztétikai, hanem nagyon praktikus megoldás is. Ez megkönnyíti a fürdőszoba tiszta tartását, és biztosítja a fürdőszoba szép megjelenését.

Fényes

A fényes kerámia elegáns és időtlen. Különleges ragyogást ad a fürdőszobához, hangsúlyozza az esztétikáját, és több eleganciát vezet be a belső terekhez. A ragyogás tükrözi a fényt, amelynek köszönhetően benyomást kelt a megnagyobbodásról és a fényerőről.

UV védelem

A terméket a hőmérsékleti változásokkal és az UV sugárzással szembeni nagy ellenállás jellemzi. A szín nem elszíneződik, és a napfény hatása alatt nem halványul, amelynek köszönhetően hosszú ideig élvezi a megjelenését, függetlenül a feltételektől.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

2 éves garancia

A terméket 2 éves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Worthbuying fül
Hozzászólások
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek