Mexen CQ62 beépíthetó kád-zuhany készlet fejzuhannyal és termosztatikus csapteleppel, Arany - 779106295-50

Mexen CQ62 beépíthetó kád-zuhany készlet fejzuhannyal  és termosztatikus csapteleppel, Arany - 779106295-50
Mexen CQ62 beépíthetó kád-zuhany készlet fejzuhannyal  és termosztatikus csapteleppel, Arany - 779106295-50
Product features
Termosztát
Termosztát
Zár 38 ° C
Zár 38 ° C
Kerámiafej
Kerámiafej
Brand: Mexen
Serial: CQ62
Ean: 5907709142787
Index: 779106295-50
Forma: Négyzetes
Szín: Arany
Z termosztáttal: Igen
Kifolyó típusa: Mozgatható
Select variant
Leírás

Mexen CQ62 beépíthetó kád-zuhany készlet fejzuhannyal és termosztatikus csapteleppel, Arany - 779106295-50

Termék adatok:

Zuhanyszett anyaga: Rozsdamentes acél, ABS

Zuhanyszett felülete: Arany

Magasság: 950-1270 mm

Zuhanyszett szélessége: 30 mm

Távolság a faltól: 400 mm

Szappantartó

Mozgatható zuhanyfej tartó

Állítható tartó konzolok

Fejzuhany anyaga: Műanyag

Fejzuhany felülete: Arany

Fejzuhany mérete: 200x200 mm

Zuhanyfej anyaga: Műanyag

Zuhanyfej felülete: Arany

Funkciók száma: 1

Zuhanycső anyaga: PVC

Zuhanycső felülete: Arany

Zuhanycső hossza: 150 cm

Sárgaréz vég

Sima felület, melyet könnyű tisztán tartani

Forgófejek, melyek megakadályozzák a csavarodást

Rugalmas anyag, mely nyújtható és hajlítható

Kád csaptelep: Sárgaréz váz

Csaptelep felülete: Arany

Kifolyó típus: Mozgatható

Fej: Termosztatikus

Csatlakozók: G3/4" (top) oraz G1/2" (alul)

Csatlakozók elhelyezése: 150 mm

Forró víz zár 38° C-nál

Innovative solutions used in this product
Termosztát

A termosztát lehetővé teszi a víz hőmérsékletének beállítását, amelyet fürdés közben tart. Ez egy innovatív megoldás, amely nemcsak kényelmet nyújt, hanem elkerüli a hirtelen hőmérsékleti ugrásokat és a kellemetlen égési sérüléseket is.

Zár 38 ° C

Az akkumulátor reteszelése 38 ° C -on van, garantálva a biztonságot, különös tekintettel azokra a kisgyermekekre, akik nem égnek a fürdés során. Ez lehetővé teszi a víz szabad használatát anélkül, hogy aggódna a hirtelen hőmérsékleti változások miatt.

Kerámiafej

Az akkumulátor a legmagasabb minőségű kerámiafejű, amely felelős a víz keveréséért és biztosítja a patak sima szabályozását. Ez garantálja a hosszú ideig tartó magas használat kényelmet, megőrizve a szabályozás egyszerűségét és pontosságát.

Mozgatható kifolyó

Az akkumulátor test alatti fürdős kifolyó elrejtésének képessége lehetővé teszi, hogy több helyet és jobb kényelmet kapjon. Az ásás leállítása kiküszöböli a kiálló elemeket, befolyásolva a fürdés során a nagyobb biztonságot.

1-funkció

A zuhanyfogantyúnak van egy típusú patak - eső. Ez a funkció utánozza a természetes esőt, egyenletesen áramlik a testre. Finom és pihentető érzést nyújt egy fürdő alatt, amely valódi pihenés pillanatává válik.

Eső

A természetes vízáram utánozva a természetes esőt. A cseppek egyenletesen folynak a testre, kellemes hidratálási érzéssel csomagolva őket, és lehetővé téve, hogy belemerüljön egy pihentető és nyugtató tapasztalatba a mindennapi fürdő alatt.

Fogantyú beállítása

A zuhanyfogantyú magasságának és szögének beállításának képessége lehetővé teszi, hogy még kényelmesen irányítsa a vízáramot. A kézi beállítás jobban megfelel az Ön igényeinek, hogy minél több örömet nyerjen a fürdőből.

Állítható rögzítőfogantyúk

A terméket állítható rögzítő fogantyúkkal felszerelték. Segítségükkel a fal rögzítésének magasságának pontos illesztése még könnyebb, és lehetővé teszi, hogy még egy kis fürdőszoba rendelkezésre álló felületét teljes mértékben felhasználhassa.

Az eső utánzata az otthonában

Az esőzuhanyból kijönő patak utánozza a természetes esőt. Ez azt állítja, hogy a vízcseppek egyenletesen esnek az egész testre, öblítve a felhasznált kozmetikumokat, valamint nyugtató stressz és izomfeszültség. Napi relaxáció a természettel összhangban.

Anticalc

A rendszert szilikon gumiszalagok használata, korlátozza a kő lerakódását és megkönnyíti a tisztítást - csak törölje le az ujját vagy a ruháját. Ilyen módon a fúvókák megelőzhetők, és a termék tartóssága meghosszabbítható.

Megbízhatatlan

Az innovatív forgó tippek használatának köszönhetően a zuhanytömlő nem csavar be, függetlenül a helyzettől. Ez a gyakorlati megoldás biztosítja a kényelmet a fürdés során, anélkül, hogy aggódna a vízáram folytonosságának megszakítása miatt.

PVC fedél

A zuhanytömlő nagyon tartós és rugalmas PVC műanyagból készül. Ellenáll a magas hőmérsékletnek és a magas víznyomásnak, és puha és sima szerkezete nem húzza a fürdőkád felületét vagy zuhanyt.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

2 éves garancia

A terméket 2 éves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
4,8
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek