Mexen Pablo 1-medencés gránit mosogató edényszárítóval és konyhai csapteleppel Duero, Fekete/Fém ezüst - 6510-73-671600-50

Mexen Pablo 1-medencés gránit mosogató edényszárítóval és konyhai csapteleppel Duero, Fekete/Fém ezüst - 6510-73-671600-50
Mexen Pablo 1-medencés gránit mosogató edényszárítóval és konyhai csapteleppel Duero, Fekete/Fém ezüst - 6510-73-671600-50
Product features
Gránit
Gránit
PerfectClean
PerfectClean
Lyukak kitörni
Lyukak kitörni
Brand: Mexen
Serial: Pablo
Ean: 5905315024398
Index: 6510-73-671600-50
Hosszabb oldal: 752 mm
Rövidebb oldal: 436 mm
Típus: Beépített
Mosdó színe: Fekete/Metál szürke
Leírás

Mexen Pablo 1-medencés gránit mosogató edényszárítóval és konyhai csapteleppel Duero, Fekete/Fém ezüst - 6510-73-671600-50

Termék adatok:

Mosogató:

Méret: 752x436x161 mm

Kamra mélysége: 151 mm

Kamra mérete: 356x332 mm

Lefolyó átmérője: ø90 mm

Típus: 1-kamarás edényszárítóval

Típus: Munkalapba helyezett

Színe: Fekete/Fém ezüst

Szifon kivitelezés: Arany

Anyag: Gránit (80% gránit törmelék, 20% gyanta)

Átmeneti nyílás: Igen

Nyílás: (csaptelep, automatikus) 2

Szerelés: Univerzális, a csepegtetőt a jobb és a bal oldalra is lehet helyezni

A karcolásokkal és elszíneződésekkel szembeni magas ellenállóképesség

Rezistent la șocuri termice

A felület megkönnyíti a tisztítást

Két ráadás mart lyuk, az önálló kiütéshez ø35

konyhai csaptelep:

Anyag: Sárgaréz

Színe: Arany

Fej: Kerámia

Levegőztető: Igen

Típus: Kétkaros

Kifolyó tartomány: 235 mm

Csaptelep magassága: 315 mm

Kétfejes csaptelep kiegészítő csatornával a szűrt ivóvízhez

Innovative solutions used in this product
Gránit

A mosogató kiváló minőségű gránitból készül. Ez egy elegáns és mindenekelőtt minden konyhához praktikus kiegészítés, stílusától függetlenül. A kiváló minőségű és a gránit tartósság biztosítja a sok éves használatát.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

Lyukak kitörni

A mosogató 2 összekapcsolt lyukkal rendelkezik, amelynek átmérője 35 mm, önmagában. Felhasználhatók többek között Olyan folyékony adagoló rögzítéséhez, amely kiküszöböli a műanyag palackok jelenlétét a konyhában, és elegáns kivitelben adja meg.

Karcálló

A mosogató felülete nagyon jól megkeményedett, megkülönbözteti a mechanikai károsodásokkal és karcolásokkal szembeni kivételes ellenállással. A tartós kivitelezési anyag lehetővé teszi, hogy sok éves használatra élvezze a mosogató jó megjelenését.

Daming ellenállás

A mosogató kút által védett felülete gátolja a szennyeződés behatolását a belső szerkezetébe. Ennek köszönhetően a mosogató tiszta tartása még könnyebb, és felülete hosszabb ideig megőrzi esztétikáját.

Magas hőmérsékleti ellenállás

A mosogatót a magas hőmérsékleten való rendkívüli ellenállás és annak erőszakos változásai jellemzik, amelyeknek még a forró víz hosszú távú hatása sem deformálódik. Aggasztás nélkül be tudunk helyezni egy forró edényt.

Állandó szín

A mosogató felülete ellenáll a foltoknak és a elszíneződésnek, amelynek köszönhetően könnyű megtisztítani és hosszú ideig megtartja színét. Esztétikai és gyakorlatilag kiegészítve minden konyhát.

Egyszemélyes rendszer

Az univerzális szerelőrendszernek köszönhetően a mosogató visszafordítható, és a csatornát a bal vagy a jobb oldalon lévő pultra lehet szerelni. Ilyen módon könnyen beállíthatja az oldalt az Ön igényeihez és feltételeihez.

Csöpög

A mosogató kiválasztása a csatornával egy gyakorlati megoldás, amely lehetővé teszi a mosott edények, zöldségek, gyümölcsök és még egy forró edény lehelyezését. A csatorna megkönnyíti a napi főzést, és elősegíti a megrendelés megőrzését a konyhában.

Automatikus szifon

A készlet tartalmaz egy automatikus szifonot - van egy gombja, amellyel kényelmesen kinyithatjuk vagy bezárhatjuk a lefolyószelepet, anélkül, hogy a kezét kiszivárogtatnánk. Higiénikus és biztonságos megoldás, teljes ellenőrzést biztosítva.

Túlcsordulás

A túlcsorduló lyukat "biztonsági lyuknak" hívják. A felesleges vízen keresztül menekülnek át, amelynek köszönhetően a víz nem kerül ki a mosogató széléből, amikor az alsó csatornát bezárják. Ez egy nagyon biztonságos és praktikus megoldás.

Sárgaréz

A terméket a legmagasabb minőségű sárgaréz felhasználásával készítették, amelyet kivételes tartósság jellemez. A sárgaréz rezisztens a nedvesség és a korrózió ellen, hosszú ideig megőrizve jó megjelenését és magas funkcionalitását.

Kerámiafej

Az akkumulátor a legmagasabb minőségű kerámiafejű, amely felelős a víz keveréséért és biztosítja a patak sima szabályozását. Ez garantálja a hosszú ideig tartó magas használat kényelmet, megőrizve a szabályozás egyszerűségét és pontosságát.

Gyöngyszem

A Pearler feladata a kifolyóból kifolyó víz levegőztetése. Sokkal nagyobbá teszi az áramló áramot, ami lehetővé teszi a vízfogyasztás csökkentését a napi tevékenységek során, hozzájárulva a számlák csökkentéséhez.

Ellenállás a szőnyeggel és a korrózióval szemben

A termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a szőnyegnek és a korróziónak, amelynek köszönhetően hosszú ideig megőrzi vonzó megjelenését és funkcionalitását, függetlenül a szobában lévő páratartalomtól.

10 éves garancia

A mosogatót 10 éves garancia fedezi. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

2 éves garancia

A konyhai akkumulátort 2 éves garancia fedezi. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Worthbuying fül
Hozzászólások
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek