Mexen Flat 360° Slim forgó zuhanyfolyóka 60 cm, Fekete - 1741060

Mexen Flat 360° Slim forgó zuhanyfolyóka 60 cm, Fekete - 1741060
Mexen Flat 360° Slim forgó zuhanyfolyóka 60 cm, Fekete - 1741060
Product features
rozsdamentes acél
rozsdamentes acél
Vékony
Vékony
Alsó összeszerelés
Alsó összeszerelés
Brand: Mexen
Serial: Flat 360° Slim
Ean: 5907709110243
Index: 1741060
Szín: Fekete
Méret: 60 cm
Forgó szifon: Igen
Típus: Lineáris
Leírás

Mexen Flat 360° Slim forgó zuhanyfolyóka 60 cm, Fekete - 1741060

Termék adatok:

Anyag: AISI 304 rozsdamentes acél

Felület: Fekete

Beépítési mélység: 52 mm

Szélesség: 60 cm

Kapacitás: 40 l/min

Rács szélessége (x): 100

Maszkoló keret szélessége: 31 mm

1,2 mm vastag rács és csatorna

Rács mélysége - 23,5 mm

A készletben:

Egyoldalas maszkoló keret csillapító távtartókkal

Szagzáró forgó szifon

Vízelvezető csatorna

Szabályozható lábak

Redukció 50/40 mm

Tömítő mandzsetta

Kampó a burkolat eltávolításához

Innovative solutions used in this product
rozsdamentes acél

A terméket a legmagasabb minőségű AISI 304 rozsdamentes acélból készítették, amelyet nagy korrózióállóság és károsodás jellemez. Ez egy szilárd anyag, amely sok éves megbízható felhasználást garantál.

Vékony

A lineáris rács rendkívül keskeny és csak 31 mm széles. A vékony kialakítás tökéletesen alkalmazkodik a fürdőszoba modern belsejéhez, így benyomást kelt a könnyedségről. Kiváló választás a minimalista elrendezésekhez.

Alsó összeszerelés

A lineáris csatornát mindössze 52 mm mélységben kell felszerelni. Az alacsony mélység lehetővé teszi a lefolyó beszerelésének és az egyszerű kiegyenlítést, biztosítva a nagy esztétikát és a hatékony vízelvezetést.

Nagy sávszélesség (vékony)

A 40L/perc értékű kapacitás, ami azt jelenti, hogy a kiszáradás 1 percen belül képes akár 40 liter víz leeresztésére. Ennek köszönhetően a felhasználó élvezheti a fürdés kényelmét anélkül, hogy aggódna a felhalmozódott túlzott vízmennyiség miatt.

Rotációs szifon

A csatornát elforgatható szifonnal (360 ° -os tartományban) van felszerelve. Nagyobb összeszerelési rugalmasságot biztosít, lehetővé téve a szennyvízcsövekhez való könnyen illeszkedést még a nehezen elérhető helyeken. Felszerelt és kényelmes telepítés bárhol.

Megállítja a kellemetlen illatokat

A lefolyó egy szifonnal van felszerelve, amelynek feladata a használt víz lefolyása, miközben hatékony védelmet nyújt a kellemetlen szagok megfordításával szemben a szennyvízrendszerből. A használat kényelme és a higiénia magas szintje.

Eltávolítható szennyezőszűrő

Egy olyan rendszer, amely megkönnyíti és gyorsabbá teszi a szifon tisztítását. Csak távolítsa el a felső, mozgatható elemet, távolítsa el a szennyeződéseket és öblítse le víz alatt. Tökéletes támogatás a higiénia és a tisztaság gondozásában a fürdőszobában.

Állítható lábak

A lefolyó állítható lábakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a megfelelő lefolyó magasság és a szint egyenetlen felületén történő beállítását. Ilyen módon a csatorna még jobban megfelel egy adott fürdőszoba körülményeinek.

Ellenállás a szőnyeggel és a korrózióval szemben

A termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a szőnyegnek és a korróziónak, amelynek köszönhetően hosszú ideig megőrzi vonzó megjelenését és funkcionalitását, függetlenül a szobában lévő páratartalomtól.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

10 éves garancia

A terméket 10 éves garancia fedezi. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
5,0
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek