Mexen Cube DR02 beépíthető zuhany szett z fejzuhany 30 cm, Rózsaszín-arany - 77502DR0230-60

Mexen Cube DR02 beépíthető zuhany szett z fejzuhany 30 cm, Rózsaszín-arany - 77502DR0230-60
Mexen Cube DR02 beépíthető zuhany szett z fejzuhany 30 cm, Rózsaszín-arany - 77502DR0230-60
Product features
Kerámiafej
Kerámiafej
Termosztát
Termosztát
Zár 38 ° C
Zár 38 ° C
Brand: Mexen
Serial: Cube
Ean: 5907709136540
Index: 77502DR0230-60
Forma: Négyzetes
Z termosztáttal: Igen
Akkumulátor: 2-kimeneti
Szín: Rózsaarany
Select variant
Leírás

Mexen Cube DR02 beépíthető zuhany szett z fejzuhany 30 cm, Rózsaszín-arany - 77502DR0230-60

Termék adatok:

Kád csaptelep: Sárgaréz

Fej: Termosztatikus

Felület: Rózsaszín-arany

Csatlakozás: 2x Kimenet 1/2" oraz 2x kimenet 1/2"

Forró víz zár 38° C-nál

Szett: süllyesztett és felületre szerelt alkatrészek

Fejzuhany anyaga: S304 rozsdamentes acél

Felület: Rózsaszín-arany

Méret: 30 x 30 cm

Szabvány csatlakozó1/2"

Vastagság: 2 mm

A tárcsa felülete korrózió- és kopásálló

A fejzuhany gumírozott szórófejekkel rendelkezik, melyek meggátolják a vízkő lerakódását

Kar anyaga: S304 rozsdamentes acél

Felület: Rózsaszín-arany

Szerelés típusa: Fali

Hossz: 40 cm

Szélesség: 30 x 18 mm

Szabvány csatlakozó1/2"

Kar hajlítási szöge: 90°

Korrózió- és kopásálló felület

Csatlakozó anyaga: Sárgaréz

Felület: Rózsaszín-arany

Szerelés típusa: Fali

Rozetta méretei: 45x45 mm

Távolság a faltól: 57 mm

Szabvány csatlakozó1/2"

Zuhanyfej anyaga: Sárgaréz

Felület: Rózsaszín-arany

Funkciók száma: 1

Csatlakozók: G 1/2"

Magasság: 200 mm

Szélesség: 35 mm

Zuhanycső anyaga: PVC

Felület: Rózsaszín-arany

Zuhanycső hossza: 150 cm

Csatlakozás: 1/2"

Sárgaréz vég

Sima felület, melyet könnyű tisztán tartani

Forgófejek, melyek megakadályozzák a csavarodást

Rugalmas anyag, mely nyújtható és hajlítható

Innovative solutions used in this product
Kerámiafej

Az akkumulátor a legmagasabb minőségű kerámiafejű, amely felelős a víz keveréséért és biztosítja a patak sima szabályozását. Ez garantálja a hosszú ideig tartó magas használat kényelmet, megőrizve a szabályozás egyszerűségét és pontosságát.

Termosztát

A termosztát lehetővé teszi a víz hőmérsékletének beállítását, amelyet fürdés közben tart. Ez egy innovatív megoldás, amely nemcsak kényelmet nyújt, hanem elkerüli a hirtelen hőmérsékleti ugrásokat és a kellemetlen égési sérüléseket is.

Zár 38 ° C

Az akkumulátor reteszelése 38 ° C -on van, garantálva a biztonságot, különös tekintettel azokra a kisgyermekekre, akik nem égnek a fürdés során. Ez lehetővé teszi a víz szabad használatát anélkül, hogy aggódna a hirtelen hőmérsékleti változások miatt.

Rejtett rendszer

A termék teljes vízszerelése a falban helyezkedik el, és a látható rögzítőelemek hiánya modern és minimalista megjelenést biztosít a belső térnek. A tökéletes megoldás a kis helyiségekhez, ahol minden további centiméter értékes.

Anticalc

A rendszert szilikon gumiszalagok használata, korlátozza a kő lerakódását és megkönnyíti a tisztítást - csak törölje le az ujját vagy a ruháját. Ilyen módon a fúvókák megelőzhetők, és a termék tartóssága meghosszabbítható.

Standard csatlakozás

Az 1/2 "-es szál csatlakozás a belső vízberendezésekben általában használt standard elem. Ennek köszönhetően a zuhany későbbi elemeinek csatlakozása és összeállítása sokkal könnyebb és intuitívabb.

Az eső utánzata az otthonában

Az esőzuhanyból kijönő patak utánozza a természetes esőt. Ez azt állítja, hogy a vízcseppek egyenletesen esnek az egész testre, öblítve a felhasznált kozmetikumokat, valamint nyugtató stressz és izomfeszültség. Napi relaxáció a természettel összhangban.

Vékony

Az esővédő csak 8 mm vastag, ami rendkívül vékony megjelenést kölcsönöz neki. A vékony kialakítás tökéletesen alkalmazkodik a fürdőszoba modern belsejéhez, így benyomást kelt a könnyedségről. Kiváló választás a minimalista elrendezésekhez.

1-funkció

A zuhanyfogantyúnak van egy típusú patak - eső. Ez a funkció utánozza a természetes esőt, egyenletesen áramlik a testre. Finom és pihentető érzést nyújt egy fürdő alatt, amely valódi pihenés pillanatává válik.

Eső

A természetes vízáram utánozva a természetes esőt. A cseppek egyenletesen folynak a testre, kellemes hidratálási érzéssel csomagolva őket, és lehetővé téve, hogy belemerüljön egy pihentető és nyugtató tapasztalatba a mindennapi fürdő alatt.

PVC fedél

A zuhanytömlő nagyon tartós és rugalmas PVC műanyagból készül. Ellenáll a magas hőmérsékletnek és a magas víznyomásnak, és puha és sima szerkezete nem húzza a fürdőkád felületét vagy zuhanyt.

Megbízhatatlan

Az innovatív forgó tippek használatának köszönhetően a zuhanytömlő nem csavar be, függetlenül a helyzettől. Ez a gyakorlati megoldás biztosítja a kényelmet a fürdés során, anélkül, hogy aggódna a vízáram folytonosságának megszakítása miatt.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

Ellenállás a szőnyeggel és a korrózióval szemben

A termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a szőnyegnek és a korróziónak, amelynek köszönhetően hosszú ideig megőrzi vonzó megjelenését és funkcionalitását, függetlenül a szobában lévő páratartalomtól.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

2 éves garancia

A terméket 2 éves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
4,8
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek