Mexen Sabre DB72 zuhany szett, Fekete - 72104DB72-70

Mexen Sabre DB72 zuhany szett, Fekete - 72104DB72-70
Mexen Sabre DB72 zuhany szett, Fekete - 72104DB72-70
Product features
Kerámiafej
Kerámiafej
Gyöngyszem
Gyöngyszem
1-funkció
1-funkció
Brand: Mexen
Serial: Sabre
Ean: 5907709195721
Index: 72104DB72-70
Szín: Fekete
Z termosztáttal: Nem
Zuhany készlet: Igen
Zuhanyoszlop: Nem
Select variant
Leírás

Mexen Sabre DB72 zuhany szett, Fekete - 72104DB72-70

Termék adatok:

A mosdó csaptelep anyaga: Sárgaréz

Csaptelep felülete: Fekete

Fej: Kerámia

Magasság: 17 mm

Kifolyó tartomány: 112 mm

Kád csaptelep felülete: Sárgaréz

Csaptelep felülete: Fekete

Fej: Kerámia

Csaptelep szélessége: 150mm

Rúd anyaga: Rozsdamentes acél, ABS

Rúd anyaga: Fekete

Magasság: 750 mm

Rúd szélessége: 29 mm

Távolság a faltól: 165 mm

Szappantartó

Mozgatható zuhanyfej tartó

Állítható tartó konzolok

Zuhanyfej anyaga: Műanyag

Zuhanyfej felülete: Fekete

Funkciók száma: 1

Zuhanyfej magassága: 200 mm

Zuhanyfej szélessége: 42 mm

Zuhanycső anyaga: PVC

Zuhanycső felülete: Fekete

Zuhanycső hossza: 150 cm

Sima felület, melyet könnyű tisztán tartani

Forgófejek, melyek megakadályozzák a csavarodást

Rugalmas anyag, mely nyújtható és hajlítható

Innovative solutions used in this product
Kerámiafej

Az akkumulátor a legmagasabb minőségű kerámiafejű, amely felelős a víz keveréséért és biztosítja a patak sima szabályozását. Ez garantálja a hosszú ideig tartó magas használat kényelmet, megőrizve a szabályozás egyszerűségét és pontosságát.

Gyöngyszem

A Pearler feladata a kifolyóból kifolyó víz levegőztetése. Sokkal nagyobbá teszi az áramló áramot, ami lehetővé teszi a vízfogyasztás csökkentését a napi tevékenységek során, hozzájárulva a számlák csökkentéséhez.

1-funkció

A zuhanyfogantyúnak van egy típusú patak - eső. Ez a funkció utánozza a természetes esőt, egyenletesen áramlik a testre. Finom és pihentető érzést nyújt egy fürdő alatt, amely valódi pihenés pillanatává válik.

Eső

A természetes vízáram utánozva a természetes esőt. A cseppek egyenletesen folynak a testre, kellemes hidratálási érzéssel csomagolva őket, és lehetővé téve, hogy belemerüljön egy pihentető és nyugtató tapasztalatba a mindennapi fürdő alatt.

Anticalc

A rendszert szilikon gumiszalagok használata, korlátozza a kő lerakódását és megkönnyíti a tisztítást - csak törölje le az ujját vagy a ruháját. Ilyen módon a fúvókák megelőzhetők, és a termék tartóssága meghosszabbítható.

Fogantyú beállítása

A zuhanyfogantyú magasságának és szögének beállításának képessége lehetővé teszi, hogy még kényelmesen irányítsa a vízáramot. A kézi beállítás jobban megfelel az Ön igényeinek, hogy minél több örömet nyerjen a fürdőből.

Állítható rögzítőfogantyúk

A terméket állítható rögzítő fogantyúkkal felszerelték. Segítségükkel a fal rögzítésének magasságának pontos illesztése még könnyebb, és lehetővé teszi, hogy még egy kis fürdőszoba rendelkezésre álló felületét teljes mértékben felhasználhassa.

Megbízhatatlan

Az innovatív forgó tippek használatának köszönhetően a zuhanytömlő nem csavar be, függetlenül a helyzettől. Ez a gyakorlati megoldás biztosítja a kényelmet a fürdés során, anélkül, hogy aggódna a vízáram folytonosságának megszakítása miatt.

PVC fedél

A zuhanytömlő nagyon tartós és rugalmas PVC műanyagból készül. Ellenáll a magas hőmérsékletnek és a magas víznyomásnak, és puha és sima szerkezete nem húzza a fürdőkád felületét vagy zuhanyt.

Ellenállás a szőnyeggel és a korrózióval szemben

A termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a szőnyegnek és a korróziónak, amelynek köszönhetően hosszú ideig megőrzi vonzó megjelenését és funkcionalitását, függetlenül a szobában lévő páratartalomtól.

Magas hőmérsékleti ellenállás

A terméket a magas hőmérsékletekkel szembeni rendkívüli ellenállás jellemzi, deformáció nélkül, még a forró víz hosszú távú hatása esetén is. Az anyag ellenáll a károsodásnak és a gyors hőmérsékleti változások által okozott repedéseknek is.

PerfectClean

A terméknek sima felülete van, amely lenyűgözi a pompáját, és hangsúlyozza az esztétikai megjelenést. A napi ellátás és a felületek tisztítása a kapott szennyeződésektől sokkal könnyebb, és nem igényel erős mosószerek használatát.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

2 éves garancia

A terméket 2 éves garancia vonatkozik. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
5,0
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek