Mexen Flat M18 zuhanyfolyóka váza 70 cm, Arany - 1523070-15

Mexen Flat M18 zuhanyfolyóka váza  70 cm, Arany - 1523070-15
Mexen Flat M18 zuhanyfolyóka váza  70 cm, Arany - 1523070-15
Product features
rozsdamentes acél
rozsdamentes acél
Nagy sávszélesség
Nagy sávszélesség
Alsó összeszerelés
Alsó összeszerelés
Brand: Mexen
Serial: Flat M18
Ean: 5907709195325
Index: 1523070-15
Szín: Arany
Méret: 70 cm
Forgó szifon: Nem
Típus: Lineáris
Leírás

Mexen Flat M18 zuhanyfolyóka váza 70 cm, Arany - 1523070-15

Termék adatok:

Anyag: AISI 304 rozsdamentes acél

Felület: Arany

Szélesség: 70 cm

Beépítési mélység: 52 mm

Kapacitás: 50 l/min

Szigetelő gallér - 2 cm

A készletben:

Maszkoló keret csillapító távtartókkali

Kivehető szennyeződésszűrő

Szagzáró szifon

Vízelvezető csatorna

Szabályozható lábak

Redukció 50/40 mm

Tömítő mandzsetta

Kampó a burkolat eltávolításához

Innovative solutions used in this product
rozsdamentes acél

A terméket a legmagasabb minőségű AISI 304 rozsdamentes acélból készítették, amelyet nagy korrózióállóság és károsodás jellemez. Ez egy szilárd anyag, amely sok éves megbízható felhasználást garantál.

Nagy sávszélesség

50 l/perc kapacitás, ami azt jelenti, hogy a kiszáradás 1 percen belül képes akár 50 liter víz leeresztésére. Ennek köszönhetően a felhasználó élvezheti a fürdés kényelmét anélkül, hogy aggódna a felhalmozódott túlzott vízmennyiség miatt.

Alsó összeszerelés

A lineáris csatornát mindössze 52 mm mélységben kell felszerelni. Az alacsony mélység lehetővé teszi a lefolyó beszerelésének és az egyszerű kiegyenlítést, biztosítva a nagy esztétikát és a hatékony vízelvezetést.

Megállítja a kellemetlen illatokat

A lefolyó egy szifonnal van felszerelve, amelynek feladata a használt víz lefolyása, miközben hatékony védelmet nyújt a kellemetlen szagok megfordításával szemben a szennyvízrendszerből. A használat kényelme és a higiénia magas szintje.

Eltávolítható szennyezőszűrő

Egy olyan rendszer, amely megkönnyíti és gyorsabbá teszi a szifon tisztítását. Csak távolítsa el a felső, mozgatható elemet, távolítsa el a szennyeződéseket és öblítse le víz alatt. Tökéletes támogatás a higiénia és a tisztaság gondozásában a fürdőszobában.

Csillapító távolságok

A csillapítási távolságok garantálják a maszk egyenletes helyét, biztosítva annak esztétikai megjelenését. Hatékonyan megakadályozzák, hogy a rács dörzsölje a házat, és csökkentse a kialakult zajt, amikor a víz közvetlenül a csatornába esik.

Állítható lábak

A lefolyó állítható lábakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a megfelelő lefolyó magasság és a szint egyenetlen felületén történő beállítását. Ilyen módon a csatorna még jobban megfelel egy adott fürdőszoba körülményeinek.

Ellenállás a szőnyeggel és a korrózióval szemben

A termék kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a szőnyegnek és a korróziónak, amelynek köszönhetően hosszú ideig megőrzi vonzó megjelenését és funkcionalitását, függetlenül a szobában lévő páratartalomtól.

Tanúsítványok és jóváhagyások

A terméknek PZH higiéniai tanúsítványa van, amely megerősíti a biztonsági előírások betartását. A tanúsítvány azt jelzi, hogy a termék semmiképpen sem befolyásolja az emberi egészséget és környezetbarát.

10 éves garancia

A terméket 10 éves garancia fedezi. A megvásárolt termékkel kapcsolatos problémák esetén javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolattartó űrlapon vagy telefonon a forródrótszámra.

Hozzászólások
100%
A vásárlók ajánlják ezt a terméket
Minőség
5,0
Általános értékelés a vélemények 4 alapján
Megjelenés
Sorozat lap
FAQ
Kérdezzen a termékről
Megtekintett termékek